6 X GIN TONIC IN DEN HAAG

6 X GIN TONIC IN DEN HAAG

Niet meer weg te denken is de gin tonic in de Haagse horeca. Waar de meeste horecabedrijven een standaard GT op de kaart hebben staan gingen wij voor jou op zoek naar beste plekjes waar je wat te kiezen hebt. Hieronder het lijstje met 6 X Gin Tonic in Den Haag.

Jamey Bennett

Eén van onze favoriete barretjes in Den Haag is en blijft toch wel Jamey Bennett. Vernoemd naar een oude Engelse spion die de horeca locatie gebruikte als sluiproute. Maar liefst 12 gin tonics staan er hier op de kaart. Van de bekende Hendricks gin tot de ziltige Hermit. Onze favoriet is toch wel die laatste, de Hermit met zeekraal en zeste van sinaasappel. Een goede tonic van Fever Tree, mag dan natuurlijk niet ontbreken.

Palmette

In de lente van 2017 opende deze nieuwe hotspot op Plaats haar deuren. Uit de verfijnde keuken komen stuk voor stuk verrassende gerechten, allen subliem van smaak. Maar dat terzijde we zijn hier voor de gin tonics en die zijn er! Zelfs merken waar wij nog niet van hebben gehoord, dat is natuurlijk niet zo gek als je bedenkt hoeveel verschillende soorten er inmiddels zijn. Het aantal is ons niet exact bekend maar dat je hier als GT liefhebber je hart kunt luchten is een ding dat zeker is.

Millers Cocktail Kitchen

Millers is flink aan de weg aan het timmeren in Den Haag. We kenden natuurlijk al Millers op het plein, Strandpaviljoen Millers op Kijkduin en nu hebben ze ook nog een aparte cocktail kitchen. Naast diverse cocktails staan er 8 verschillende gin tonics op de kaart. Een absolute toevoeging is deze cocktailbar op het plein, iets wat min of meer nog ontbrak op het uitgaansplein van Den Haag.


SPARK | Hilton The Hague

In 2014 is deze classy hotelbar bekroond met de titel ‘Best Hotel Bar Award’. Op de kaart staan ruim 11 verschillende gin tonics, er is dus keuze genoeg. Als je nog op zoek was naar een slaapplek dan kozen wij er voor om lekker boven de bar te slapen in één van de luxe suites van het Hilton. Zo kun je nog even lekker aan deze te gekke bar blijven hangen en zo veel mogelijk van het cocktail menu proeven.

Milú

Naast Jamey Bennett nog één van onze favoriete gin tonic spots in Den Haag. Een internationale kaart waar je zowel terecht kunt voor een goed getapte Weihenstephaner of goede cocktail. Maar zeker ook voor de gin tonics, maar liefst 10 verschillende soorten staan er op de kaart. Ook hier heb je dus keuze genoeg!

Mama Kelly | Gin tonic in Den Haag

Misschien niet ideaal gelegen als je lekker in Den Haag aan het shoppen bent, maar pak even een taxi! Het is absoluut de rit waard, ga niet met je eigen auto want je kunt hier wel even vertoeven, zowel op het terras, aan de bar of in het te gekke restaurant in het ketelhuis. Wij begonnen lekker aan de bar, want daar zijn de gin tonics het makkelijkste uit te zoeken. En daar zijn er genoeg van, ook hier komen we niet exact achter het aantal, maar neem van ons aan dat het er genoeg zijn. Zeker het ritje waard.