The Lemon Spirit | Haagse Limoncello op z’n best

The Lemon Spirit Den Haag

Bestel hier jouw eigen fles Haagse limoncello of toffe merchandise!

Ben je klaar om je smaakpapillen een onvergetelijke reis te laten maken? Maak kennis met The Lemon Spirit, het Haagse met de handgemaakte, limoncellomerk. The Lemon Spirit heeft een mooie volle smaak met een zachte afdronk, een ware smaaksensatie voor alle fijnproevers!

Heb je ooit een drankje geproefd dat je direct naar de zonnige Haagse kust meevoert? The Lemon Spirit doet precies dat. Alle citroenen worden met de hand geselecteerd zodat alleen de beste schillen gebruikt worden voor The Lemon Spirit.

The Lemon Spirit cocktail

Bijzondere Italiaanse/Haagse limoncello

Maar wat maakt deze drank nou zo bijzonder? Het begint allemaal met de zorgvuldig geselecteerde citroenen van de hoogste kwaliteit. De gebruikte citroenen worden met de hand verwerkt, zodat alleen de beste schillen worden gebruikt voor de productie van de limoncello. The Lemon Spirit gelooft in het behoud van traditionele productiemethoden, waar vakmanschap en authenticiteit centraal staan. Deze toewijding proef je terug in elke slok.

De limoncello is niet alleen verfrissend, maar ook verrassend veelzijdig. Van puur genot tot de perfecte toevoeging aan cocktails, elke fles bevat de essentie van zomerse vreugde. De zijdezachte textuur en de juiste balans tussen zoet en zuur zorgen voor een smaakexplosie die je zintuigen prikkelt. Of je nu een liefhebber bent van klassieke cocktails of een gewaagde mixologist, de Haagse limoncello heeft alles in huis om je drankjes naar een hoger niveau te tillen en is inmiddels bij vele Haagse hotspots te bestellen.

The Lemon Spirit Prosecco

Ben je klaar om de lekkerste Haagse limoncello te ervaren? Bezoek dan snel hun website en ontdek een deze heerlijke limoncello die je smaakpapillen zal verwennen. Waar je deze Haagse limoncello ook mee combineert of gewoon puurt drinkt elke fles staat garant voor een ervaring vol genot. Daarnaast kun je op de webshop ook toffe merchandise en andere gepersonaliseerde producten vinden.

Eigenaren Mart & Lianne hebben inmiddels flink naam gemaakt als hét Haagse limoncellomerk dat je hart steelt met zijn betoverende smaken. Van de zorgvuldig geselecteerde citroenen tot de traditionele productiemethoden, elk aspect van dit merk ademt passie en kwaliteit. Waar wacht je nog op? Stap in de wereld van de Haagse limoncello en laat je verfrissen en verleiden als nooit tevoren.

Workshops The Lemon Spirit

The Lemon Spirit cocktail shake

The Lemon Spirit laat jou graag kennismaken met hun producten. Er worden verschillende workshops aangeboden in de Haagse limoncello fabriek of op locatie naar keuze. Tijdens de workshops leer je hoe je de beste limoncello cocktails moet maken en is er een mogelijkheid om je eigen limoncello te maken. Daarnaast zijn er ook eigen cocktailbars, perfect om in te zetten op jouw feest. Hiermee worden de beste limoncello cocktails gemaakt op jouw feest of zakelijk evenement. Lees hier alles over de workshops.

The Lemon Spirit The Bastard gerecht


Gegevens The Lemon Spirit

Adres: Poeldijkseweg 47, 2544NS Den Haag

Mailadres: info@thelemonspirit.com

Website: https://www.thelemonspirit.com/