750 Van Schaik stroopwafels gedoneerd aan ouderen van HWW Zorg

750 Van Schaik stroopwafels gedoneerd aan ouderen van HWW Zorg

10 februari 2021 –  Haagse Wijk- en Woonzorg ontving 750 verse van Schaik stroopwafels uit handen van Bram Kosterink. “Afgelopen december bij de openingsactie van de nieuwe winkel van Van Schaik in de Venestraat in Den Haag won ik één jaar lang gratis stroopwafels”, aldus Bram. In plaats van ze zelf op te eten had ik een beter idee: een goed doel! Een mooi gebaar voor de bewoners van het Haagse woon en zorgcentrum (HWW zorg).

Woensdagochtend nam Janina van HWW Zorg de dozen met stroopwafels in ontvangst van Marjolein Janssen van van Schaik Stroopwafels en Bram Kosterink. De feestelijke overhandiging vond plaats op het hoofdkantoor van HWW Zorg. In de loop van de week ontvangen alle 700 bewoners van HWW Zorg een heerlijk verse stroopwafel bij de thee. Bram won in december 365 stroopwafels en wilde deze graag schenken. Marjolein vond dit een zeer passend gebaar en verdubbelde het aantal stroopwafels. Zo kunnen alle bewoners van HWW Zorg genieten van de lekkerste stroopwafel van Den Haag.

Over Van Schaik Stroopwafels

Van Schaik heeft een eigen bakkerij in Den Haag waar zij produceren voor banketbakkers, hun twee eigen winkels en diverse markten. Op de markt staan ze o.a.in Loosduinen en hebben ze iedere zondag een vaste plaats in het centrum van Den Haag. Sinds december 2020 is er naast de kraam in het centrum ook een winkel geopend in de Venestraat.

Over HWW Zorg

Haagse Wijk- en Woonzorg (HWW zorg) is een wijkgerichte zorgorganisatie. Als opvolgers van het kruiswerk en Thuiszorg Den Haag, staan zij voor meer dan 100 jaar kennis en ervaring. Onze teams hebben hun basis in de Haagse wijken en zijn kleinschalig georganiseerd, rondom onze wijkverpleegkundigen. Met korte lijnen richting de cliënten en verwijzers als huisartsen en praktijkondersteuners regelen zij in overleg de benodigde zorg.