BookDinners & The Hague Hip Hotspots

Vanaf 1 oktober 2018 zijn BookDinners & The Hague Hip Hotspots een unieke samenwerking aangegaan. De samenwerking is gestart vanuit een gedeelde visie waarin horecazaken goed gevonden moeten worden. Daarnaast moet het voor jou als gast makkelijk zijn om de mooiste horecazaken te kunnen vinden.

Vanaf heden kun je de door ons gespotte, hippe hotspots van Den Haag dus ook terugvinden op BookDinners.nl. Op ons account staan diverse lijstjes, waaronder onze favoriete ontbijt, koffie, lunch en diner zaken in Den Haag. Andere steden zijn ook goed vertegenwoordigd op BookDinners, hotspots in deze steden worden aangedragen door gave bloggers als, Your Little Black Book en Barts Boekje.

Op BookDinners.nl is het tevens mogelijk om bij de meeste restaurants direct te reserveren. Dus als je je favoriete restaurant hebt gevonden is het een kwestie van reserveren en nadien jouw ervaring delen op je persoonlijke pagina.

Wij kijken ontzettend uit naar deze samenwerking. Samen zorgen wij ervoor dat jij altijd en overal makkelijk en snel de hipste hotspots van het land kunt vinden.

Over BookDinners

BookDinners is de nieuwe manier van restaurants ontdekken, opgezet van, voor en door restaurants. Het grote verschil met andere grote bookingsites is dat BookDinners geen commissie vraagt over jouw gemaakte reserveringen. Op hun website scroll je niet alleen maar door lijstjes, maar zoek je ook snel op jouw persoonlijke wensen. Zoek restaurants op de manier waarop je jouw vrienden ook om advies vraagt. Stel zelf lijsten van je favoriete restaurants samen en volg lijsten van je vrienden, bloggers of andere influencers.

Op basis van jouw voorkeuren en de voorkeuren van je vrienden worden de beste resultaten voor je gewenste moment en groepssamenstelling gemaakt. Krijg de restaurants te zien van mensen van wie je weet dat ze dezelfde smaak hebben, in plaats van keuzes maken op basis van reviews van onbekende. Jouw persoonlijke restaurantgids, altijd bij de hand.

Meer informatie over BookDinners en onze samenwerking vind je op onze smaakmakers pagina.