MaMa Kelly Den Haag | Oude fabriekshal vol kip & kreeft

MaMa Kelly Den Haag | Oude fabriekshal vol kip & kreeft

Wat voorheen het Oude Ketelhuis was is inmiddels één van de bekendste industriële hotspots in Den Haag. De Urban Bistro MaMa Kelly staat bekend om haar kip en kreeft, maar is ook de plek voor een kop koffie met gebak, lunch of een borrel. Zeker in de zomer is het op het grote terras goed vertoeven! Het industriële all day horeca-concept is gelegen naast de creatieve Caballero fabriek op de Binckhorst.

Eerlijk is eerlijk, soms heb je van die restaurants waar je al vaker geweest bent, en aan iedereen vertelt om er heen te gaan. Dit is zo’n restaurant, waarom wij er niet eerder over schreven laten we maar even voor wat het is. Misschien had dit wel de eerste hotspot op onze website moeten zijn.

MaMa Kelly Den Haag – goed, puur en lekker

MaMa Kelly is allesbehalve ingewikkeld, alles is puur, van leverancier tot aan de bereidingswijze. De menukaart is het makkelijkste te omschrijven als kip óf kreeft. Hier staat zowel de chef als het restaurant bekend om. Bram, als echte kipliefhebber, kan hier elke dag wel een kippetje eten! Natuurlijk zijn er ook andere gerechten, zoals steaks of de vegetarische risotto (weer een favoriet van Stéphanie). MaMa Kelly werkt met een 2 meter lange houtskoolgrill. Zeg nou zelf, welke chef wil nou niet met dit soort keukenapparatuur aan het werk?

Architectuur

Het industriële pand heeft echt een te gekke metamorfose ondergaan om als restaurant te kunnen dienen, wel met behoud van de authenticiteit. Zo zijn de ketels van het voormalig Ketelhuis nog aanwezig en is er niets veranderd in de hoogte van de plafonds. Het interieur is industrieel, heeft een te gek design en geeft een urban gevoel bij binnenkomst. Niet iets wat we veel in Den Haag zien. De enorme open keuken biedt de mogelijkheid om te zien hoe jouw kip en kreeft worden bereidt op de meterslange houtskoolgrill. De comfortabele banken, stoere barkrukken, strakke tafels en te gekke lampen maken dat MaMa Kelly de looks heeft.


MaMa Kelly urban hotspot in Den Haag

Zoals al eerder gezegd, deze hotspot mag absoluut niet ontbreken op onze website. Trouwens ook niet op jouw lijstje. Dus ben je op zoek naar een informeel restaurant met gaaf design en heb je geen zin in keuzestress. Deze kip en kreeft hotspot is jouw ‘place to be’.

Impressie


Gegevens MaMa Kelly Den Haag

Adres: Saturnusstraat 100, Den Haag

Telefoonnummer: 070 217 05 46

Openingstijden: ma t/m zo | lunch, borrel & diner

Website: https://www.mama-kelly.nl/