Hofhouse | Haagse foodcourt met acht horecaformules

Hofhouse | Haagse foodcourt met acht horecaformules

De Haagse foodcourt Hofhouse biedt haar gasten maar liefst acht uiteenlopende horecaconcepten. Deze hotspot huisvest de bekende en onbekende horecaformules Toastable, Salads & more, Kenyan Delicacies, Sabores del Sol, The Duck Truck, De Haagse Bierbar, Burgerz en Soupalicious. Van deze acht formules zijn er twee pop-up units die met de seizoenen wisselen.

Tapas, burgers en tosti’s  Hofhouse

Naast burgers is ook authentieke Spaanse tapas niet meer weg te denken. Bij de Spaanse Sabores del Sol kun je terecht voor te gekke Pintxos. Allen bereid op de klassieke Spaanse manier. Ideaal voor de lunch, borrel of gewoon met een goed glas wijn tijdens het diner. Heb je meer zin in een goede burger, dan is er keuze in overvloed. Ga je voor de burgers van de Haagse zussen bij Burgers of de variant met eend bij The Duck Truck? Bij allebei zul je geen spijt krijgen van je keuze. Kwestie van het ene restaurant tijdens de lunch en de ander tijdens het diner, klinkt goed toch? Voor een verse kop koffie en een goed begin van de dag is er Toastable. Als specialiteit serveren ze hier de bekende driedubbele culinaire tosti’s. Goed brood, veel kaas en alles wat je maar lekker vindt ertussen in. Ga jij voor de versie met kip, bacon, kerrie, paprika, kaas of die met gorgonzola, peer, walnoot, balsamico of de versie met geitenkaas, courgette, honing, zongedroogde tomaat en spinazie? Dat wordt lastig kiezen!


Hofhouse andere concepten

HofhouseAndere toffe te bezoeken foodconcepten zijn: De Haagse Bierbar & Soupalicious. De Haagse Bierbar is een concept voor de bierliefhebbers. Bij De Haagse Bierbar in Hofhouse kan je genieten van de lekkerste biertjes uit de stad. Maak kennis met de bieren van EIBER Bier, Roestig Blond, Brouwerij Scheveningen en Crooked Spider. En dan Soupalicious, dit concept biedt bij Hofhouse iedere dag vier verschillende soepen aan, zowel vegetarisch als met vlees. De gezonde soepen van Soupalicious zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en aantoonbaar easy on salt, sugar & fat. Ze werken met clean label vegetarische bouillon en room. En de soepen zitten nokvol goede producten. Het idee achter Soupalicious spreekt ons nog het meest aan: neem je een kom soep van Soupalicious, dan geef je er één weg aan een klant van de voedselbank. Ook help je mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan betaald werk en strijd je mee tegen voedselverspilling. Gaaf toch? Nieuwsgierig naar de andere concepten bij Hofhouse. Ga het dan snel zelf beleven!

Hofhouse algemeen

HofhouseEven kort opgesomd, Hofhouse is een nieuwe horeca hotspot van maar liefst 1.000 m2 meter waar je terecht kan voor zowel ontbijt, koffie, lunch, borrel als diner. De open units geven je als bezoeker letterlijk een kijkje in de keuken. De locatie beschikt over circa 350 zitplaatsen en biedt ook ruimte voor take-away. Aan de buitenzijde staat inmiddels een terras. De bar binnen is uitgerust met een groot assortiment speciaalbieren, wine by the glass, spirits en cocktails. Naast eten & drinken worden er het hele jaar diverse evenementen georganiseerd. Kom je al ogen en oren te kort bij de food en drinks, maak dan je borst maar nat, want ook de architectuur van het pand en de inrichting zijn zeker de moeite waard om te gaan bekijken.


Gegevens Hofhouse

Adres: Rijnstraat 10, Den Haag

Telefoonnummer: 06 8246 3895

Openingstijden: ma t/m vrij | lunch & diner

Website: https://www.hofhouse.nl