Grand Central Food Market | Fish-, burger- en wijnbar

Grand Central Food Market | Fish-, burger- en wijnbar

Hét horecaconcept op het centraal station van Den Haag: Grand Central Food Market, fish-, burger- en wijnbar. Samengebracht onder één dak in het hart van de stationshal.

Grand Central Food Market concepten

De ondernemers achter Grand Central Food Market zijn Joris Visser, Niels van Nieuwenhuizen en Stefan Tiemeijer. De twee eerstgenoemden zijn bekend van Firma Pickles, een concept dat gastroburgers combineert met een goed glas wijn. Op het Haagse station worden de bekende gastroburgers van Firma Pickles geserveerd en daarnaast kan je ook terecht bij Bar Bellota, een wijnbar met verschillende soorten Spaanse hammen, en bij Saltzer, een eigentijdse fishbar. Twee kleinere foodtrucks maken het culinaire aanbod van Grand Central Food Market compleet.

Wat gaan we eten?

De keuze met drie verschillende concepten is breed. Zo ben je niet verplicht om te eten van één kaart. Wij gaan het liefst voor een plateau oesters vooraf, gevolgd door de Pickles burger of de Double Cheeseburger. Dit alles met een goed glas Spaans bier of IPA van Brand, beiden van de tap. Ook voor een traditionele Fish & Chips ben je hier wel aan het juiste adres, lekker met wat Pata Negra vooraf. Keuze genoeg dus en ideaal als je met een groep bent, er valt voor iedereen wat te kiezen.


Interieur

Op het interieur zijn kosten nog moeite gespaard. Het restaurant is verdeeld in drie verschillende ruimtes, wel met elkaar door de glazen scheidingen. Iedere ruimte heeft een eigen signatuur en uitstraling. Zo heeft de burgerbar de vergelijkbare uitstraling als die van de andere burgerbars van Firma Pickles. Bar Bellota is aangekleed met veel hout en marmer, waar de hammen aan het plafond hangen. De visbar heeft veel blauw- en roesttinten en is een typische visbar zoals je deze vindt aan de Amerikaanse kust.

Impressie


Gegevens Grand Central Food Market

Adres: Koningin Julianaplein 17, Den Haag

Telefoonnummer: 070 331 6742

Openingstijden: ma t/m zo | lunch & diner

Website: http://www.gcfoodmarket.nl