Brasserie Amare | Culinair genieten in Haags cultuurpaleis

Brasserie Amare | Culinair genieten in Haags cultuurpaleis

De nieuwe eyecatcher in het mega cultuurpaleis van Den Haag. Brasserie Amare is een samenwerking tussen Social Capital, Vincent van der Zalm en Juni Lekkernijen. Drie partijen met één sociale missie: “zoveel mogelijk mensen met een arbeidsbeperking helpen aan een betaalde baan.” Dat vinden wij maar wat tof!

Eten Brasserie Amare

Brasserie Amare

Eten bij Brasserie Amare betekent kleurrijke gerechten! In de keuken wordt uitsluitend gewerkt met verse producten uit de natuur en met seizoens- groenten en fruit. De gerechten hebben een spannende basis van groenten, fruit en kruiden, waardoor de gerechten geen aanvulling nodig hebben van dierlijke producten. Dus met groente en fruit in de hoofdrol wordt je verrast met smaakvolle, plantaardige gerechten.

Voor de gasten die hun stukje vis of vlees niet willen missen kunnen wij maar 1 ding zeggen, laat je verassen! De brasserie is 100% plantbased. En mis je dan je stukje vis of vlees? Wij niet! De gerechten zijn uniek en er is zelfs nagemaakt vlees, wat overigens erg goed smaakt.

Groen & modern interieur

Brasserie Amare

Aan de voorzijde van het mega cultuurpaleis van Den Haag zit bij binnenkomst aan de rechterzijde Brasserie Amare met circa 80 zitplaatsen. Veel planten en een modern interieur. Vanuit het restaurant kijk je de open keuken in, welke is omringd met een kast vol kleurrijke producten. Aan de raamzijde kijk je het vernieuwde plein op, welke overigens de komende jaren nog aangepakt zal worden. Aan de voorzijde van het restaurant staat op de warme zomerse dag het terras voor je klaar! Genieten in de zon van plantbased gerechten om vervolgens volle borst mee te zingen met de Haagse band, Di-Rect.

Brasserie Amare


Gegevens Brasserie Amare

Adres: Spuiplein 150, Den Haag

Telefoonnummer: 06 38 68 52 67

Openingstijden: di t/m zo | lunch & diner

Website: https://www.brasserieamare.nl/