Bierbarry & Kitchen | Het speciaalbiercafé van Den Haag

Bierbarry & Kitchen | Het speciaalbiercafé van Den Haag

In het centrum van Den Haag, aan de Torenstraat vind je een oude bekende. Rogier verruilde eind 2019 zijn ‘Anna’s Bar’ in MingleMush voor een volledig eigen zaak. Een keuze die te begrijpen is, want een café met maar liefst 60 verschillende bieren is er niet een om ergens weg te stoppen. Wij bezochten deze hotspot en vroegen Rogier alles over zijn Bierbarry van nu en de toekomst.

 

Bierbarry’s concept

Bierbarry & Kitchen

 

Bierbarry is een speciaalbiercafé in het centrum van Den Haag met een groot assortiment aan bieren op tap en fles. Alle bieren worden zorgvuldig geselecteerd waarbij continu nieuwe bieren worden toegevoegd aan het assortiment. Zo moet je niet gek opkijken als je bier uit Rusland geserveerd krijgt. Daarnaast brouwt Rogier ook zijn eigen bier, niet in Bierbarry, maar ze worden hier wel vers getapt!

Naast de grote bar met vele tapkranen kun je hier ook terecht met de niet-bier-drinkende vriend of vriendin. Want ook voor een vers gemaakte cocktail of goed glas wijn ben je bij Bierbarry aan het juiste adres. Ook in de zomer is het hier goed vertoeven. Bierbarry beschikt namelijk over een uitgebreid terras. Dus plof lekker neer op een van de loungebanken of neem plaats aan een van de gezellige knusse tafeltjes.

 

Bierbarry & Kitchen

 

Al pratende over alle verschillende bieren brengt Rogier nog iets anders ter sprake. In het diepste geheim is hij bezig met het produceren en lanceren van zijn eigen brand gin. Dat is gaaf! Bij de bar krijgen we een aantal van zijn nieuwste brouwsels te proeven, dat smaakt naar meer! Binnenkort drink je hier dus naast je ‘kut-bier’ of ‘je moeder-bier’ ook volledig zelfgemaakte gin-tonics.

 

Eten bij je Bier(-barry)

Bierbarry

 

Mocht je van al dat drinken nou trek hebben gekregen, bestel dan een van de zelfgemaakte pizza’s. Een goed stuk pizza gaat er wat ons betreft altijd wel in tijdens het drinken van een biertje.

Naast pizza’s heeft Rogier nog een heel lunchassortiment met verse Italiaanse ciabatta’s en verschillende koude bowls met de meest uiteenlopende exotische vruchten. Dus je hebt ook nog een (gezond) excuus om hier een biertje te gaan drinken.

 

Bierbarry & Kitchen

 

Bierbarry is wat ons betreft een heerlijke no-nonsense bar waar je uitgebreid bieren kunt proeven met je vrienden. Of dit nou met je Delftse studievrienden is of je bier-liefhebbende vader. Rogier neemt maar wat graag de tijd om zijn passie voor het product over te brengen! Wij schrijven Bierbarry bij tot de lijst van hotspots in Den Haag.


Gegevens Bierbarry

Adres: Torenstraat 49, Den Haag

Telefoonnummer: 070 213 9707

Openingstijden: di t/m zo | lunch, borrel & diner

Website: https://www.bierbarry.nl/